Kinderoptiek Boury

Kinderoptiek

Voor de kinderen hebben wij een speciaal plekje. Niet alleen in ons hart, maar ook in onze zaak. Zo is de benedenverdieping in Wevelgem en een groot deel van de winkel in Beveren-Leie ingericht als kids zone, waar kinderen zich volledig op hun gemak kunnen voelen. Want niemand kijkt gretiger naar de wereld dan een kind.

 

Ouders willen altijd het beste voor hun kind. Daarom is het belangrijk dat jouw zoon of dochter goed ziet. Heb je het gevoel dat dit niet zo is? Kleurt hij of zij altijd met haar neus dicht bij het blad, zetten ze zich dicht bij de televisie, zijn ze iets wat onhandig, struikelen of vallen ze regelmatig? Als je één van deze symptomen herkent wacht dan niet te lang en ga langs bij een oogarts. De oogarts verstrekt de nodige documenten voor een teruggave van het RIZIV

 

Wij, bij Optiek Boury, zijn steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in onze mooie sector. Het MiYoSMARTglas van de Japanse fabrikant "Hoya" is een van de laatste ontwikkelingen op vlak van myopiemanagement waar we ons in verdiepen.

 

Wil je graag meer info over hoe wij jullie kunnen helpen? Contacteer ons en wij staan je met plezier te woord!

 

 

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Gesloten van 25/2 t.e.m. 1/3

Opgelet beste klanten!

 

Wij zijn gesloten van zaterdag 25 februari tot en met woensdag 1 maart. Donderdagmorgen 2 maart zijn wij terug open!

 

Jullie kunnen steeds een online afspraak maken. Wij zullen in deze periode telefonisch NIET bereikbaar zijn.

 

Bedankt voor jullie begrip.