Kinderoptiek Boury

Kinderoptiek

Omdat kinderen vaak gevoelig reageren op het concept ‘bril’, hebben wij een speciaal plekje voor hen. Niet alleen in ons hart, maar ook in onze zaken. Onze benedenverdieping in Wevelgem en volledige afzonderlijk deel van de winkel in Beveren-Leie is ingericht als kids zone, waar ze zich volledig op hun gemak voelen. Want niemand kijkt gretiger naar de wereld dan een kind. Wij doen er dan ook alles aan om hen daarbij een duwtje in de rug te geven.

 

Ouders willen altijd het beste voor hun kind! We willen dat ze gezond en gelukkig zijn. Daarom is het belangrijk dat jouw zoon of dochter goed ziet. Heb je het gevoel dat jouw zoon of dochter minder goed ziet? Kleurt je zoon of dochter altijd met haar neus dicht bij het blad, zetten ze zich dicht bij de televisie, zijn ze iets wat onhandig, struikelen of vallen ze regelmatig? Allemaal symptomen om dit te herkennen. Herken je één van deze symtomen. Wacht dus niet te lang, ga langs bij een oogarts. De oogarts vertrekt de nodige documenten voor een teruggave van het RIZIV. Daarna kan je bij ons binnenspringen. Wij kunnen goed luisteren en zullen jou verder helpen. Stel ons gerust jouw vragen, want we weten dat dit allemaal niet evident is.

 

 

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Henau

Nieuw bij ons te verkrijgen zijn de fantastische brillen van Henau Eyewear. Kortrijks design, door Marc Delagrange, volledig gemaakt in Frankrijk. 

 

Henau staat voor abstractisme, kunstzinnigheid en detail voor afwerking. Zin in een Henau? Maak dan nu je afspraak en laat je verleiden door hun tijdloze monturen.

 

Tot binnenkort!