We staan altijd voor je klaar met onze doorgedreven service

We staan altijd voor je klaar met onze doorgedreven service

Bij Optiek Boury staan wij garant voor een doorgedreven service.  Wij bieden een exclusieve verzekering bij aankoop van een bril. Wij zorgen voor een jaarlijks onderhoud van uw bril en voor de volledige opvolging hiervan. Ons topteam staat altijd voor jou klaar. Met onze 65 jaar ervaring, helpen we u aan een gepaste oplossing voor elk probleem. Lees ons verhaal hieronder verder.

Garantie

Onze garantie voor brillendragers geldt 2 jaar op breuk en diefstal voor je volledige bril. Wij geven ook een gewenningsgarantie op nieuwe glazen. Voor kinderbrillen hebben wij dezelfde garantie.

 

Voor lenzendragers garanderen we jouw lens naar jouw wens. Met preventiezorg, proeflenzen, flexibel wisselen, kostenloze vervanging, lenscontroles.

Jaarlijks onderhoud

Een bril draag je dag in, dag uit. Op je gezicht, van je gezicht, op tafel, ....

Een jaarlijks onderhoud is dus nodig. Wij volgen dit onderhoud op aan de hand van mailing. 

Jaarlijks kuisen wij uw bril aan de hand van een ultrasonisch bad waarin wij uw bril verwennen. 

 

Heb je het gevoel dat je bril verkeerd op je gezicht staat of vuil is. Of zou je gewoon graag je bril eens goed laten kuisen. Spring gerust binnen.

Team

Ons team bestaat uit vijf gediplomeerde opticiens. Zij staan klaar om je verder te helpen in Wevelgem en Beveren-Leie. Door het gevarieerde team werken wij flexibel en toch persoonlijk. Ons team is perfect op elkaar afgestemd. Ieder heeft zijn eigen specialiteit en persoonlijke verantwoordelijkheid.

 

Van links naar rechts: Elke, Isabelle, Siebe, Ann, Olivia, Frank en Mauris

Ons verhaal

Met onze 65 jaar ervaring binnen de optiekwereld helpen we u graag. Is dit bij het kiezen naar de juiste bril, vinden van de gepaste contactlenzen, een modieuse zonnebril, hulp voor slechtzienden. Kortom een oplossing voor elk probleem. Maak gerust een afspraak in één van onze winkels.

Boury X Delagrange

Een tijdje geleden gaf Marc Delagrange het team van Ann Boury de taak om zijn trouwe klanten met raad en daad bij te staan.

 

Voor ons ook super om de klanten van Marc met een glimlach en een goed gevoel buiten te zien gaan.

 

Net zoals bij Marc is onze missie een combinatie creëren van een KWALITATIEF AANBOD, EEN DOORGEDREVEN SERVICE EN EEN TIKKELTJE GELUK SCHENKEN AAN ONZE KLANTEN.

 

Graag nodigen we jullie uit om langs te komen met vragen en behoeftes zodat we samen een mooie oplossing kunnen aanbieden. U kunt steeds uw afspraak maken telefonisch of op onderstaande knop.

 

Tot binnenkort!