We staan altijd voor je klaar met onze doorgedreven service

We staan altijd voor je klaar met onze doorgedreven service

Bij Optiek Boury staan wij garant voor een doorgedreven service.  Wij bieden een exclusieve verzekering bij aankoop van een bril. Wij zorgen voor een jaarlijks onderhoud van uw bril en voor de volledige opvolging hiervan. Ons topteam staat altijd voor jou klaar. Met onze 65 jaar ervaring, helpen we u aan een gepaste oplossing voor elk probleem. Lees ons verhaal hieronder verder.

Garantie

Onze garantie voor brillendragers geldt 2 jaar op breuk en diefstal van je glazen en montuur. Duurzame glazen en perfecte montage maakt hier ook deel van uit. Wij geven ook een gewenningsgarantie om uw nieuwe bril zeker gewend te geraken. Voor kinderbrillen hebben wij dezelfde garantie.

 

Voor lenzendragers garanderen we jouw lens naar jouw wens. Met preventiezorg, proeflenzen, flexibel wisselen, kostenloze vervanging. 

Jaarlijks onderhoud

Een bril draag je dag in, dag uit. Op je gezicht, van je gezicht, op tafel, ....

Een jaarlijks onderhoud is dus nodig. Wij volgen dit onderhoud op aan de hand van mailing. 

Jaarlijks kuisen wij uw bril aan de hand van een ultrasonisch bad waarin wij uw bril verwennen. 

 

Heb je het gevoel dat je bril verkeerd op je gezicht staat of vuil is. Of zou je gewoon graag je bril eens goed laten kuisen. Spring gerust binnen.

Team

Ons team bestaat uit vijf gediplomeerde opticiens. Zij staan klaar om je verder te helpen in Wevelgem en Beveren-Leie. Door het gevarieerde team werken wij flexibel en toch persoonlijk. Ons team is perfect op elkaar afgestemd. Ieder heeft zijn eigen specialiteit en persoonlijke verantwoordelijkheid.

 

Van links naar rechts: Elke, Isabelle, Siebe, Ann, Olivia, Frank en Mauris

 

Wij zijn gewoon een top team!

Ons verhaal

Met onze 65 jaar ervaring binnen de optiekwereld helpen we u graag. Is dit bij het kiezen naar de juiste bril, vinden van de gepaste contactlenzen, een modieuse zonnebril, hulp voor slechtzienden. Kortom een oplossing voor elk probleem. Maak gerust een afspraak in één van onze winkels.

Wij blijven open

Maak uw afspraak

Wij zijn open maar vragen bij voorkeur toch een afspraak. Zie je dat je favoriete uurtje besproken is, bel ons, dan kijken we naargelang het aantal medewerkers of we de planning kunnen bijsturen. Zo is er nooit te veel volk tegelijk in onze winkels.

 

Zoek je nog een leuk cadeau? Het ideale cadeau is misschien wel een cadeaubon voor een nieuwe zonnebril, want de zon schijnt! Koop nu ook online een cadeaubon.