We staan altijd voor je klaar met onze doorgedreven service

We staan altijd voor je klaar met onze doorgedreven service

"Net dat tikkeltje meer" 

 

Doorgedreven service betekent voor ons een specifieke oplossing vinden op maat voor jong en oud. Al 65 jaar doen we onze uiterste best om onze klanten te verwennen.

Garantie

Naast de fabrieksgarantie krijgen jullie van ons, bij aankoop van een kwaliteitsproduct, een GRATIS verzekering voor breuk eigen fout. Dit houdt in dat als er binnen de 2 jaar iets voorvalt met je bril en je wil dit laten vervangen, kan dit éénmalig aan 50%!

 

Op je bril gaan zitten? Geen probleem, dit valt onder de gratis verzekering. Gevallen en er zitten krassen op beide glazen? Geen probleem, dit valt onder de gratis verzekering. Voor kinderen is dit een topservice!

 

In ruil voor het kiezen van kwaliteit kunnen jullie ook genieten van "gewenningsgarantie". Als je binnen de eerste 6 weken nog steeds moeite ondervindt met het aanpassen naar de nieuwe glazen kan je hierop beroep doen.

 

Communicatie is steeds enorm belangrijk. Heb je een probleem, laat het ons dan weten. Zo kunnen we met gans het team jouw probleem proberen op te lossen en je alsnog gelukkig maken!

Jaarlijks onderhoud

Een gemiddelde brillendrager draagt zijn bril dag in, dag uit. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

 

Net zoals bij een auto dat je dagelijks gebruikt is een jaarlijks onderhoud voor je bril dus nodig. We verwennen je bril met een ultrasonisch bad waarin deze even tot rust kan komen. De glazen proberen we een tweede adem te geven door ze te ontvetten waardoor ze hun glans terug vinden. Indien nodig halen we deze uit de montuur om nog properder te kunnen werken.

 

Vijsjes ook terug aangespannen? Je bril is terug volledig klaar om zijn functie te vervullen en jij terug klaar om te schitteren!

 

Tot snel!

Team

"Niemand is zo slim als wij allemaal samen."

 

Door in team te werken krijgen we de kans om elkaar aan te vullen waar nodig. Ieder van ons heeft zijn eigen interesses en specialiteiten waar we ons met veel overgave op toespitsen.

 

Zowel in Wevelgem als in Beveren-Leie zoeken wij samen naar een persoonlijke en op maat gemaakte oplossing voor jullie.

 

Variatie troef!

Ons verhaal

Met onze 65 jaar ervaring binnen de optiekwereld helpen we u graag. Is dit bij het kiezen naar de juiste bril, vinden van de gepaste contactlenzen, een modieuse zonnebril, hulp voor slechtzienden. Kortom een oplossing voor elk probleem. Maak gerust een afspraak in één van onze winkels.

VADERDAGACTIE!

Bij aankoop van een zonnebril op zaterdag 8 juni geven wij jullie speciaal voor Vaderdag een reiskoffer cadeau! 

 

Met de zomervakantie voor de deur zijn deze twee items niet te missen!

 

Tot dan!