Brillen van Optiek Boury

Ons aanbod

Oogstrelende brillen

We kijken er naar uit om je onze mooiste collecties met zeer veel enthousiasme voor te stellen.

Brillen uit titanium, stainless steal, acetaat, houten monturen, buffelhoorn, 3D-geprinte, 18 karaat doublé, van (gerecycled bio) acetaat of sportbrillen: dit en zoveel meer vind je bij Optiek Boury.

 

Niet alle modellen staan hieronder afgebeeld. Kom gerust langs om onze collecties te bekijken.

rolfbril bewerkt

Zonnebrillen

De collecties die wij aanbieden en die wekelijks aangevuld worden, zijn zorgvuldig uitgekozen. We houden ons vast aan topmerken: Belgisch, Frans, Zwitsers, Deens, Japans design en makkelij. 

Unifocale zonneglazen op sterkte vanaf €29.50 per glas en multifocale kwaliteitsglazen van meerdere fabricanten aan 50% van de prijs. 

 

Niet alle modellen staan hieronder afgebeeld. Kom gerust langs om onze collecties te bekijken.

Foto 6-10-2022 10 49 59

Sportbrillen

Sport en comfort gaan altijd hand in hand. De juiste sportbril, ook mogelijk op sterkte, op jouw gezicht! Optiek Boury heeft het voor u!

 

Niet alle modellen staan hieronder afgebeeld. Kom gerust langs om onze collecties te bekijken.

evil

Kinderbrillen

In deze moderne tijd dragen kinderen veel liever een mooie bril dan vroeger. Ook besteden ouders veel meer aandacht aan hoe hun jonge spruit de dag van vandaag eruit ziet.

 

We hebben uitgebreide collecties voor kinderen van iedere leeftijd. Kom gerust langs en dan vinden we voor jouw kind een gepaste en hippe bril.

Foto 1-09-2022 14 10 21

Veiligheidsbrillen

Veiligheid kan je niet hoog genoeg in het vaandel dragen, onder dit segment vallen ook onze veiligheidsbrillen. Deze worden zowel in de industrie als in de privé-wereld gedragen. Vraag zeker naar ons aanbod!

Glazen

We kiezen er steeds voor om jullie glazen aan te bieden van de hoogste kwaliteit en werken daarom samen met fabrikanten zoals Zeiss, Hoya, Essilor/Varilux

Boury X Delagrange

Een tijdje geleden gaf Marc Delagrange het team van Ann Boury de taak om zijn trouwe klanten met raad en daad bij te staan.

 

Voor ons ook super om de klanten van Marc met een glimlach en een goed gevoel buiten te zien gaan.

 

Net zoals bij Marc is onze missie een combinatie creëren van een KWALITATIEF AANBOD, EEN DOORGEDREVEN SERVICE EN EEN TIKKELTJE GELUK SCHENKEN AAN ONZE KLANTEN.

 

Graag nodigen we jullie uit om langs te komen met vragen en behoeftes zodat we samen een mooie oplossing kunnen aanbieden. U kunt steeds uw afspraak maken telefonisch of op onderstaande knop.

 

Tot binnenkort!