Brillen van Optiek Boury

Ons aanbod

Oogstrelende brillen

Brillen uit titanium of metaal, acetaat of gewone kunststof, monturen uit buffelhoorn of hout.

Ondertussen bieden we ook 3D-geprinte brillen aan van zeer mooie kwaliteiten. Voor elk wat wils in huis.

Mijn project

Zonnebrillen

De collecties die wij aanbieden en die wekelijks aangevuld worden, zijn zorgvuldig uitgekozen. We houden ons vast aan topmerken: Belgisch, Frans, Zwitsers, Deens, Japans design en makkelij.

Chloe_CH0105S_006_medium_zonnebril_sunglasses_optiek_Lammerant_MySunglassBoutique-removebg-preview

Sportbrillen

Sport en comfort gaan altijd hand in hand. De juiste sportbril, ook mogelijk op sterkte, op jouw gezicht! Optiek Boury heeft het voor u!

e032_75_4500_side

Kinderbrillen

In deze moderne tijd dragen kinderen veel liever een mooie bril dan vroeger. Ook besteden ouders veel meer aandacht aan hoe hun jonge spruit de dag van vandaag eruit ziet.

 

We hebben uitgebreide collecties voor kinderen van iedere leeftijd. Kom gerust langs en dan vinden we voor jouw kind een gepaste en hippe bril.

ward voor site

Veiligheidsbrillen

Veiligheid kan je niet hoog genoeg in het vaandel dragen, onder dit segment vallen ook onze veiligheidsbrillen. Deze worden zowel in de industrie als in de privé-wereld gedragen. Vraag zeker naar ons aanbod!

Glazen

We kiezen er steeds voor om jullie glazen aan te bieden van de hoogste kwaliteit en werken daarom samen met fabrikanten zoals Zeiss, Hoya, Essilor/Varilux

Donderdag 5 oktober en vrijdag 6 oktober gesloten!

Beste klanten

 

5 en 6 oktober sluiten wij in Wevelgem door opfrissingswerken! Terug open vanaf zaterdag 7 oktober.

 

Willen jullie in tussentijd een afspraak maken? Raadpleeg op onderstaande knop onze online agenda en kies jullie favoriete uurtje.

 

Bedankt voor jullie begrip en tot snel!