Optiek Boury

Oog voor kwaliteit,

kwaliteit voor jouw ogen

Vooruitziend vakmanschap: dat vat Optiek Boury samen. Al meer dan 65 jaar voorzien wij ogen van vakkundige oplossingen op maat. Onze missie is zonneklaar: een unieke combinatie creëren van een kwalitatief hoogstaand aanbod en een doorgedreven service. Naast ons uitgebreid aanbod brillen en zonnebrillen kan je bij ons ook terecht voor contactlenzen, glazen, sportbrillen, kinderbrillen, veiligheidsbrillen en, uniek in de streek: oplossingen voor slechtzienden namelijk low vision. Wij nemen ook de tijd om je bij te staan met professioneel advies omtrent jouw glazen.

Wij blijven open!

Wij blijven open maar vragen toch een afspraak voor aankoop van een nieuwe bril, zonnebril, oogmeting, aanpassing van contactlenzen & afhalingen van uw nieuwe bril.

 

Voor afhalingen van contactlenzen, herstellingen & bijstellen van bril is een afspraak niet noodzakelijk.

 

Wevelgem: 056/411556 of info@optiekboury.be

Beveren-Leie: 056/702667 of waregem@optiekboury.be

Zie je dat je favoriete uurtje besproken, bel ons dan en dan kijken we naargelang het aantal medewerkers of we de planning kunnen bijsturen.

Onze nieuwe collecties

Onze collecties worden voortdurend aangevuld met nieuwe modellen zo blijven wij altijd up-to-date. Ook voegen we soms een collectie toe aan ons aanbod.

 

Altijd mee!

Onze nieuwe voorjaarsfolder is er!

Ook zo benieuwd naar onze nieuwe voorjaarsfolder! Wie er deze keer in staat, welke nieuwe collecties we hebben, wat de trends zijn? 

 

Hier is hij dan!

Zonneglasactie vanaf 1 maart

1 maart is weer gepasseerd! Bij Optiek Boury betekent dit dat onze zonneglasactie volop lopend is!

 

Zonneglazen vanaf €29.50 euro per glas. Ideaal om te verlangen naar de start van de zomer. Kom gerust langs voor meer info en voorwaarden. 

 

Cadeaubon

Nog een ideaal cadeau nodig voor jouw geliefde? Waarom geen cadeaubon van Optiek Boury? Vanaf nu ook gemakkelijk, veilig en eenvoudig online!

Bij Optiek Boury kun je bij onze vijf gediplomeerde opticiens terecht voor een professionele oogmeting. We controleren of de sterkte van je bril goed is aangepast en hoe die best beantwoord op jouw dagelijkse gewoontes en behoeftes. Het is aangeraden om vanaf 40 jaar je oogdruk te laten controleren. Dit neemt slechts een paar minuten van je tijd in beslag, indien het nodig blijkt verwijzen we je door naar de oogarts.

foto zichtmeter

Bril van de maand: Yellows Plus

De basis van de gehele collectie van Yellows Plus is geproduceerd in titanium. De eenvoud en pure vormen van oprichter en ontwerper Toshiaki Yamagishi geven het merk een krachtig design. 

Jong gezien

Omdat kinderen vaak gevoelig reageren op het concept ‘bril’, hebben wij een speciaal plekje voor hen. Niet alleen in ons hart, maar ook in onze zaken. Onze benedenverdieping in Wevelgem en groot apart deel van de winkel in Beveren-Leie is ingericht als kids zone, waar ze zich volledig op hun gemak voelen. Want niemand kijkt gretiger naar de wereld dan een kind. Wij doen er dan ook alles aan om hen daarbij een duwtje in de rug te geven.

ward voor site

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuws over onze acties, nieuwe collecties, ...

Inschrijving nieuwsbrief

Wij blijven open

Maak uw afspraak

Wij zijn open maar vragen bij voorkeur toch een afspraak. Zie je dat je favoriete uurtje besproken is, bel ons, dan kijken we naargelang het aantal medewerkers of we de planning kunnen bijsturen. Zo is er nooit te veel volk tegelijk in onze winkels.

 

Zoek je nog een leuk cadeau? Het ideale cadeau is misschien wel een cadeaubon voor een nieuwe zonnebril, want de zon schijnt! Koop nu ook online een cadeaubon.