Optiek Boury

Oog voor kwaliteit,

kwaliteit voor jouw ogen

Vooruitziend vakmanschap: dat vat Optiek Boury samen. Al meer dan 65 jaar voorzien wij ogen van vakkundige oplossingen op maat. Onze missie is zonneklaar: een unieke combinatie creëren van een kwalitatief hoogstaand aanbod en een doorgedreven service. Naast ons uitgebreid aanbod brillen en zonnebrillen kan je bij ons ook terecht voor contactlenzen, glazen, sportbrillen, kinderbrillen, veiligheidsbrillen. Ook uniek in de streek: oplossingen voor slechtzienden, ook wel low vision. Wij nemen de tijd om je bij te staan met professioneel advies omtrent jouw glazen en alles er rond.

Back to school!

Iedereen maakt zich terug klaar voor school! Met die ene nieuwe, mooie bril kan het schooljaar nog beter van start gaan.

 

Komen jullie graag eens een kijkje nemen naar wat we voor de kleinsten aanbieden? Maak dan nu jullie afspraak telefonisch of online.

 

Bij aankoop van bril met kwaliteitsglazen, kan je ook nog een gratis ravottersbril krijgen. Info en voorwaarden in de winkel.

Afspraak maken?

Een afspraak blijft wenselijk voor aankoop van een nieuwe bril, oogmeting & aanpassing van contactlenzen. 

Zie je dat je favoriete uurtje ingenomen is, bel ons op en we kijken graag samen hoe we jou kunnen verder helpen.

 

Wevelgem: 056/411556 of info@optiekboury.be

Beveren-Leie: 056/702667 of waregem@optiekboury.be

 

Ravottersactie!

JOEPIE TERUG NAAR SCHOOL!

 

Tijd voor een nieuwe bril?

Opmerkelijke actie: GRATIS ravottersbril!

 

Kom langs in onze winkels in Wevelgem & Beveren-Leie en ontdek ons ruime aanbod aan kinderbrillen.
Kinderoptiek Boury - Specialist in kinderbrillen! 

Cadeaubon

Nog een cadeau nodig voor een mooie gelegendheid? Waarom geen cadeaubon van Optiek Boury? Vanaf nu ook gemakkelijk, veilig en eenvoudig online!

Bij Optiek Boury kun je bij onze vijf gediplomeerde opticiens terecht voor een professionele oogmeting. We controleren of de sterkte van je bril goed is aangepast en hoe die best beantwoord op jouw dagelijkse gewoontes en behoeftes. Het is aangeraden om vanaf 40 jaar je oogdruk te laten controleren. Dit neemt slechts een paar minuten van je tijd in beslag, indien het nodig blijkt verwijzen we je door naar de oogarts.

foto zichtmeter

Bril van de maand: ROLF

Rolf is een collectie volledig uit houten brillen.  Handgemaakt in Zwitserland. Kwaliteitsvol en authentieke brillen met oog voor detail.

Jong gezien

Omdat kinderen vaak gevoelig reageren op het concept ‘bril’, hebben wij een speciaal plekje voor hen. Niet alleen in ons hart, maar ook in onze zaken. Onze benedenverdieping in Wevelgem en een groot apart deel van de winkel in Beveren-Leie is ingericht als kids zone, waar ze zich volledig op hun gemak kunnen voelen. Want niemand kijkt gretiger naar de wereld dan een kind. Wij doen er dan ook alles aan om hen daarbij een duwtje in de rug te geven door een omgeving te creëren waarin ze zich kunnen thuisvoelen.

ward voor site

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuws over onze acties, nieuwe collecties, ...

Inschrijving nieuwsbrief

Cadeau!

175 jaar Zeiss

 

Een paar Drivesafe brillenglazen CADEAU bij aankoop van een bril met Smartlife glazen!

 

Brillenglazen voor dagelijks gebruik, geoptimaliseerd voor veiliger en comfortabeler autorijden.

 

-Beter zicht, ook bij weinig licht.

-Minder verblinding door tegenliggers.

-Een breder zicht, ook multifocaal.

 

Info en voorwaarden in de winkel, tot snel!