Aap en vrouw in een ligstoel

Oog voor kwaliteit,

kwaliteit voor jouw ogen

zee

Wevelgem open tijdens de zomervakantie

Beveren-Leie enkel gesloten 28/7 tot 5/8

Vooruitziend vakmanschap: dat vat Optiek Boury samen. Al meer dan 60 jaar voorzien wij ogen van vakkundige oplossingen op maat. Onze missie is zonneklaar: een unieke combinatie creëren van een kwalitatief hoogstaand aanbod en een doorgedreven service. Naast ons uitgebreid aanbod brillen en zonnebrillen kan je bij ons ook terecht voor contactlenzen, glazen, sportbrillen, veiligheidsbrillen en, uniek in de streek: oplossingen voor low vision. Wij nemen ook de tijd om je bij te staan met professioneel advies omtrent jouw glazen.

SOLDEN

Vanaf 1 juli solden bij Optiek Boury

(Zonne)brillen 2018 aan -50%

Zonneglazen vanaf €19,50 per glas

 

Info en voorwaarden in de winkel

Zonneglasactie

Zonneglasactie! Van 1 maart tot en met 30 september zonneglazen op sterkte vanaf €19,50

 

Info en voorwaarden in de winkel

Bij Optiek Boury kun je bij onze vijf gediplomeerde opticiens terecht voor een professionele oogmeting. We controleren of de sterkte van je bril goed is aangepast en hoe die best beantwoord op jouw dagelijkse gewoontes en behoeftes.` Het is aangeraden om vanaf 40 jaar je oogdruk te laten controleren, zeker als dit in de familie voorkomt. Dit neemt slechts èèn minuut van je tijd in beslag, indien het nodig blijkt verwijzen we je door naar de oogarts.

foto zichtmeter

Jong gezien

Omdat kinderen vaak gevoelig reageren op het concept ‘bril’, hebben wij een speciaal plekje voor hen. Niet alleen in ons hart, maar ook in onze zaak: de volledige benedenverdieping is ingericht als kids zone, waar ze zich volledig op hun gemak voelen. Want niemand kijkt gretiger naar de wereld dan een kind. Wij doen er dan ook alles aan om hen daarbij een duwtje in de rug te geven.

ward voor site

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuws over onze acties, nieuwe collecties, ...

Inschrijving nieuwsbrief