Glazen

Glazen

Soorten glazen

Verschillende soorten glazen om jouw zicht te verbeteren. Wij helpen jou graag aan de juiste.

  • Enkelvoudige glazen: Glazen met 1 sterkte voor ver of voor nabij.
  • MiYoSmart glazen: MiYOSMART brillenglazen corrigeren niet alleen het gezichtsvermogen, zodat je kind zowel dichtbij als veraf goed kan zien. Ze helpen ook om de toename van de bijziendheid af te remmen. Het is een veilige en gemakkelijke behandeling, omdat deze vergelijkbaar is met het dragen van gewone brillenglazen. (*MiYoSmart glazen zijn voorlopig niet te combineren met onze ravottersactie)
  • Digitale glazen: Glazen met een lichte leesondersteuning wanneer je last hebt van oogvermoeidheid bij het werken met digitale apparaten.
  • Beeldschermglazen: Geven een duidelijk breed gezichtsveld op korte en middellange afstand. Ideaal voor PC werk.
  • Multifocale glazen: De perfecte oplossing voor wie veel moet wisselen tussen veraf en nabijzicht. Ze geven een grote beweginsvrijheid en er wordt rekening gehouden met de natuurlijke kijkgewoontes. Hierin bestaan natuurlijk verschillende types. De glazen kunnen perfect aangepast worden aan jouw bril, jouw ogen, jouw manier van kijken,...
  • Bifocale glazen: Deze glazen worden amper nog gebruikt. De glazen hebben een ingeslepen segment met de nodige leessterkte.

Speciale filters

  • Drivesafe glazen: Deze glazen hebben een uniek brillenglasontwerp in combinatie met een extra filter om op die manier de contrastgevoeligheid te verhogen. 
  • Gepolariseerde glazen: Deze glazen filteren hinderlijke horizontale reflecties van gladde en vlakke oppervlakken. De schitteringen worden weggenomen. Bijzonder aan te raden bij watersport.
  • Fotochromatische glazen: Meekleurende glazen die zich aanpassen aan de intensiteit van het licht en een heel goede UV filter hebben. Voor mensen die zich afwisselend binnen en buiten begeven.

Montagetechnieken

Verdunde glazen zijn aangewezen om de bril zo comfortabel mogelijk te houden. Optiek Boury geeft u graag advies over de mogelijkheden en keuze van verdunning en ontspiegeling.

 

Heel wat designbrillen vragen speciale montagetechnieken die wij perfect beheersen. Daarnaast vragen deze speciale montages tijd en geduld om tot het gewenste perfecte resultaat te komen. 

Zonnebril in de aanslag!

Relax!

 

We blijven doorlopend open in Beveren-Leie!

 

In Wevelgem sluiten we van dinsdag 30 juli t.e.m. zaterdag 3 augustus. Terug open in Wevelgem vanaf dinsdag 6 augustus.

 

Geniet van de zon!