Altijd mee

Altijd mee

Onze hoogtechnologische apparatuur is up-to-date en dit wordt ook constant bijgestuurd. Daarnaast volgen wij bij Optiek Boury externe maar ook interne opleidingen om onze klanten altijd te voorzien van de juiste informatie. Onze top glasfabrikanten zorgen altijd voor de hoogst technologische glazen om uw zicht te optimaliseren.

Apparatuur

Wij maken gebruik van hoogtechnologische apparatuur niet alleen voor oogmeting of oogdrukmeting. Daarnaast gebruiken we ook specifieke technologie voor het slijpen van glazen, behandelen van monturen.

Fabrikanten

Wij werken met verschillende glasfabrikanten zoals Essilor, Zeiss en Hoya van de hoogste kwaliteit om voor jou de glazen te vinden die bij jou passen. Deze glasfabrikanten ontwikkelen hun glastechnologie steeds verder en zijn steeds op zoek naar betere materialen en coatings. Hierdoor wordt jouw zicht geoptimaliseerd en treedt er minder reflectie op.

Deze fabrikanten geven regelmatig bijscholingen om de veranderingen en nieuwe technologieën uit te leggen. Nieuwe materialen met ingewerkte blauwfilter of een bluecoating om schadelijke stralen bij beeldschermwerk te verminderen worden aangeraden!

Bijscholing

Optiek Boury zorgt, door het volgen van opleidingen en bijscholing, dat ons team altijd up-to-date is. Zowel externe als interne opleidingen worden gevolgd. Interne opleiding worden voorbereid door ons team, elk van ons team vertelt meer over hun eigen specialiteit.

Bijscholingen zijn er om altijd de correcte informatie te geven aan onze klanten.

Merken

Wij volgen de laatste trends op de voet en houden ons collecties hip en trendy. Onze collecties worden wekelijks aangevuld met nieuwe modellen. Ook volgen wij de nieuwste, hippe, beste merken op zodanig dat onze merken altijd up-to-date zijn. Wij verwachten een uitstekende kwaliteit van onze fabrikanten, wat zorgt voor een hoogstaande service na verkoop.

 

Boury X Delagrange

Een tijdje geleden gaf Marc Delagrange het team van Ann Boury de taak om zijn trouwe klanten met raad en daad bij te staan.

 

Voor ons ook super om de klanten van Marc met een glimlach en een goed gevoel buiten te zien gaan.

 

Net zoals bij Marc is onze missie een combinatie creëren van een KWALITATIEF AANBOD, EEN DOORGEDREVEN SERVICE EN EEN TIKKELTJE GELUK SCHENKEN AAN ONZE KLANTEN.

 

Graag nodigen we jullie uit om langs te komen met vragen en behoeftes zodat we samen een mooie oplossing kunnen aanbieden. U kunt steeds uw afspraak maken telefonisch of op onderstaande knop.

 

Tot binnenkort!