Altijd mee

Altijd mee

Onze hoogtechnologische apparatuur is up-to-date en dit wordt ook constant bijgestuurd. Daarnaast volgen wij bij Optiek Boury externe maar ook interne opleidingen om onze klanten altijd te voorzien van de juiste informatie. Onze top glasfabrikanten zorgen altijd voor de hoogst technologische glazen om uw zicht te optimaliseren.

Apparatuur

Een kwaliteitsproduct afleveren wil ook zeggen investeren in betere en vernieuwende technologie.

 

We maken gebruik van hoogtechnologische toestellen, niet alleen voor oogmetingen of oogdrukmetingen, maar ook om bijvoorbeeld de stand van de bril op het gezicht op te meten. Zet een bril op iemand anders zijn gezicht en deze zal volledig verschillend zijn qua passing.

 

Daarnaast gebruiken we ook specifieke technologie voor het slijpen van glazen, behandelen en reinigen van monturen.

 

De tijd staat niet stil en wij dus ook niet.

Fabrikanten

We werken voornamelijk samen met glasfabrikanten zoals Zeiss, Hoya en Essilor. Deze glasfabrikanten ontwikkelen hun technologie steeds verder en zijn altijd op zoek naar een beter design van glazen, betere materialen en betere coatings.

 

Deze fabrikanten geven regelmatig bijscholingen om de veranderingen en nieuwe technologieën te presenteren. Door ons in deze bijscholingen te verdiepen krijgen we de kans om onze klanten op een begrijpbare manier uit te leggen waarom we voor hen dat ene glas aanraden. 

 

Nieuwe materialen met ingewerkte blauwfilter of een bluecoating om schadelijke stralen bij beeldschermwerk te verminderen worden aangeraden!

Bijscholing

Optiek Boury zorgt, door het volgen van opleidingen en bijscholing, dat ons team altijd up-to-date blijft.

 

Wij volgen zowel externe als interne opleidingen. Op verplaatsing met het team of samen in de winkel.

 

Correcte informatie overbrengen naar onze klanten is en blijft voor ons een stokpaardje.

Merken

Wij volgen de laatste trends op de voet en houden ons collecties hip en trendy. Onze collecties worden wekelijks aangevuld met nieuwe modellen. Ook volgen wij de nieuwste, hippe, beste merken op zodanig dat onze merken altijd up-to-date zijn. Wij verwachten een uitstekende kwaliteit van onze fabrikanten, wat zorgt voor een hoogstaande service na verkoop.

 

Gesloten dinsdag 30/04

Dinsdag 30 april laden we even onze batterijen op en zijn we gesloten!

 

We zijn terug open vanaf donderdag 2 mei om 9u!

 

Wens je in tussentijd een online afspraak in te plannen klik dan op onderstaande knop. Indien jouw favoriete moment ingenomen is neem je best telefonisch contact op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

 

Alvast bedankt en hopelijk tot snel!