Lenzen

Al eens aan contactlenzen gedacht

Niet iedere contactlens is dezelfde en dat weten we bij Optiek Boury. Als je lenzen probeert, testen we welk type, materiaal en sterkte het best past voor jouw ogen.

 

Daglenzen vs Maandlenzen

Draag je zo nu en dan lenzen, dan zijn daglenzen de beste en meest gezonde optie voor jouw ogen. Draag je (bijna) iedere dag contactlenzen, dan zijn maandlenzen een betere keus. Laat je voldoende adviseren over wat voor jou het beste is.

Halfjaarlijkse controles

Het is niet omdat je je lenzen niet voelt dat alles goed gaat. We raden aan om twee keer per jaar op controle te komen zodat we kunnen nagaan of je lensgebruik nog steeds aangepast is aan je ogen. Bij last van je lenzen volstaat het soms om kleine veranderingen uit te voeren en dat kunnen we tijdig ontdekken wanneer je op controle komt.

Weet je al welke lenzen je moet hebben? Bestel deze dan in onze lensshop. Kom ze gratis afhalen in onze winkel of laat ze leveren bij je thuis.

Wij blijven open

CORONAPROOF 

Wij vallen onder de noemer "essentiële winkel". En blijven dus open maar vragen toch een afspraak.

En we doen er alles aan om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Doordat we op afspraak werken, is er nooit te veel volk tegelijkertijd in onze winkels.

 

 Winkelen of lenzen afhalen in alle rust en volledig coronaproof. 

- Plexischermen zijn aanwezig

- Ons personeel draagt steeds een mondmasker

- Brillen worden na elke pasbeurt ontsmet

 

Daarnaast kan je vanaf nu online een cadeaubon kopen, het ideaal cadeau!