Lenzen

Al eens aan contactlenzen gedacht

Niet enkel een bril wordt bij ons op maat gemaakt.

We specialiseren ons in het dragen van enkelvoudige en multifocale lenzen. Daarbij speelt het bevragen van uw dagelijkse activiteiten een zeer grote rol.

Uw kijkgedrag is onze prioriteit en door in dialoog te gaan kunnen we u optimale service aanbieden.

Daglenzen vs Maandlenzen

Draagt u maar af en toe lenzen?

 

Dan zijn daglenzen misschien wel de beste en meest gezonde optie voor uw ogen. Draagt u (bijna) iedere dag contactlenzen, dan zijn maandlenzen de betere keuze. Laat u voldoende adviseren over wat voor u de meest persoonlijke oplossing is. Tot binnenkort!

Halfjaarlijkse controles

Komt u binnenkort eens langs voor een lenscontrole?

 

Ogen veranderen gedurende hun levensloop. We raden aan om tweemaal per jaar op controle te komen zodat we kunnen nagaan als uw lensgebruik nog steeds aangepast is aan uw ogen of als we indien nodig wat moeten bijsturen. Heeft u last van uw ogen tijdens het dragen van lenzen? Het volstaat soms om kleine veranderingen uit te voeren en dankzij onze controles kunnen we tijdig ontdekken wat dit precies inhoudt.

Weet u al welke lenzen u nodig heeft? Bestel deze dan in onze lensshop. Kom ze gratis afhalen in onze winkel of laat ze leveren bij u thuis.

Boury X Delagrange

Een tijdje geleden gaf Marc Delagrange het team van Ann Boury de taak om zijn trouwe klanten met raad en daad bij te staan.

 

Voor ons ook super om de klanten van Marc met een glimlach en een goed gevoel buiten te zien gaan.

 

Net zoals bij Marc is onze missie een combinatie creëren van een KWALITATIEF AANBOD, EEN DOORGEDREVEN SERVICE EN EEN TIKKELTJE GELUK SCHENKEN AAN ONZE KLANTEN.

 

Graag nodigen we jullie uit om langs te komen met vragen en behoeftes zodat we samen een mooie oplossing kunnen aanbieden. U kunt steeds uw afspraak maken telefonisch of op onderstaande knop.

 

Tot binnenkort!