Lenzen

Al eens aan contactlenzen gedacht

Niet iedere contactlens is dezelfde en dat weten we bij Optiek Boury. Als je lenzen probeert, testen we welk type, materiaal en sterkte het best past voor jouw ogen.

 

Daglenzen vs Maandlenzen

Draag je zo nu en dan lenzen, dan zijn daglenzen de beste en meest gezonde optie voor jouw ogen. Draag je (bijna) iedere dag contactlenzen, dan zijn maandlenzen de betere keuze. Laat je voldoende adviseren over wat voor jou de meest persoonlijke oplossing is.

Halfjaarlijkse controles

Het is niet omdat je je lenzen niet voelt dat alles goed gaat. We raden aan om twee keer per jaar op controle te komen zodat we kunnen nagaan of je lensgebruik nog steeds aangepast is aan je ogen. Bij last van je lenzen volstaat het soms om kleine veranderingen uit te voeren en dat kunnen we tijdig ontdekken wanneer je op controle komt.

Weet je al welke lenzen je moet hebben? Bestel deze dan in onze lensshop. Kom ze gratis afhalen in onze winkel of laat ze leveren bij je thuis.

Kwaliteitszonneglazen aan 50%

Geniet nu van onze fantastische ZONNEGLASACTIE! Een paar kwaliteitszonneglazen op sterkte aan 50%! Vraag zeker naar onze nieuwe fashionkleuren.

 

Tot binnenkort!