Service voor jouw kleine rakker!

Service voor jouw kleine rakker!

Bij Kinderoptiek Boury hebben wij voor jouw kind een volledige kinderafdeling, zowel in Wevelgem of Beveren-Leie, waar hij/zij zich thuis voelt en op een rustige manier een bril kan vinden. Een kinderbril die perfect op de neus past. Bij aankoop van een kinderbril garanderen wij een uitstekende garantie en service. Ook oogpleisters voor occlusietherapie kan je terugvinden bij ons in de winkel.

Ravottersactie

Wij bieden een gratis ravottersbril/zonnebril bij aankoop van een kwaliteits kinderbril. Zodanig dat jouw rakker naar hartenlust kan ravotten in de tuin, spelen met andere kinderen of kampen kan bouwen. 

 

Een ravottersbril voor in de tuin, in de crèche of op de speelplaats niets dat handiger is voor een kind. Zo kan jouw rakker, zonder je al te veel zorgen te moeten maken, spelen en ravotten waar en wanneer hij/zij wilt. Jouw kind zal weer goed zien tijdens het ravotten en dat is toch wat ze verdienen.

 

Daarnaast mogen we het belang van een zonnebril niet onderschatten. Bescherming van de ogen voor zonlicht is nodig om de ogen van je kind te beschermen. Een gratis zonnebril bij de aankoop van een kwaliteitsbril is dus geen overbodige luxe. Vraag gerust naar onze voorwaarden.

Garantie

Kinderen kennen we allemaal. Ze springen, botsen, zijn wild en soms gebeurt dan al wel eens iets. "Het is maar een krakje hoor, mama". Om je hier geen zorgen over te moeten maken, bieden wij speciale garantievoorwaarden voor kinderen. Binnen de 2 jaar worden herstellingen, nieuwe veer, nieuw voorstuk of zelfs nieuwe montuur ... aan de helft van de prijs opgelost. En we weten bij kinderen dat dit niet eenmalig voorkomt, we zijn hier dan ook flexibel in.

 

Zo bereiken we twee belangrijke doelen: kinderen hebben terug een goed zicht en ouders laten hun kinderen met een gerust hart vertrekken naar de Scouts, Chiro, turnles of verjaardagsfeestje. Krijgt de bril dan toch een duwtje? Kom gerust binnen met de bril en ga er niet zelf aan prutsen.

Occlusietherapie

Occlusietherapie, beter gekend als het afplakken van een oog, is belangrijk wanneer er gevreesd wordt voor amblyopie of "een lui oog". Het doel van deze behandeling is het zwakkere of "luie oogje" te prikkelen zodat het visueel centrum in de hersenen verder kan ontwikkelen. Afhankelijk van de ernst van de aandoening wordt het oog enkele uren per dag afgeplakt, gedurende enkele weken of maanden. 

 

Om dit voor jouw kind wat aangenamer te maken, hebben wij deze oogpleisters in neutrale kleuren maar ook in verschillende kleuren voor jongens of meisjes, we hebben dit ook in verschillende maten. Ook wordt  er een kalender meegeven waar de gebruikte pleisters opgeplakt kunnen worden om zo een mooie plaktekening te maken. Occlusiepleisters worden door het RIZIV terugbetaald.

Onze winkels

Ontdek onze service bij ons in de winkels.

50% korting op een tweede bril

Zonnebril, een reserve bril, een bril met verkleurende glazen of misschien een sportieve bril om te fietsen? De mogelijkheden zijn er alvast!

 

Kom en geniet van 50% korting op de aankoop van uw tweede bril! (Uitgezonderd nieuwe collectie 2024!)

 

Maakt u hiervoor graag een afspraak dan kan dit op onderstaande knop!