Service voor jouw kleine rakker!

Service voor jouw kleine rakker!

Bij aankoop van een kinderbril garanderen wij een uitstekende garantie en service. Ook oogpleisters voor occlusietherapie kan je terugvinden bij ons in de winkel.

Ravottersactie

Wij bieden een gratis ravottersbril bij aankoop van een kwalitatieve kinderbril. Zo kan jouw rakker naar hartenlust ravotten in de tuin, spelen met andere kinderen of kampen mee helpen bouwen. Jouw kind zal weer goed zien tijdens het ravotten en dat is toch wat ze verdienen.

 

Daarnaast mogen we het belang van een zonnebril niet onderschatten. Bescherming van de ogen voor zonlicht is nodig om de ogen van je kind te beschermen. Voor zonnebrillen voor groot en klein doen we speciale acties! *Vraag gerust naar onze voorwaarden.

Garantie

Kinderen kennen we allemaal. Ze springen, botsen, zijn wild en soms gebeurt dan al wel eens iets. Om je hier geen zorgen over te moeten maken, bieden wij speciale garantievoorwaarden voor kinderen. Binnen de 2 jaar worden herstellingen, nieuwe veer, nieuw voorstuk of zelfs nieuwe montuur ... aan de helft van de prijs opgelost.

 

Zo bereiken we twee belangrijke doelen: kinderen hebben terug een goed zicht en ouders laten hun kinderen met een gerust hart vertrekken naar de Scouts, Chiro, turnles of verjaardagsfeestje. Krijgt de bril dan toch een duwtje? Kom gerust binnen met de bril en ga er zelf best niet aan prutsen.

Occlusietherapie

Occlusietherapie, beter gekend als het afplakken van een oog, is belangrijk wanneer er gevreesd wordt voor amblyopie of "een lui oog". Het doel van deze behandeling is het zwakkere of "luie oogje" te prikkelen zodat het visueel centrum in de hersenen verder kan ontwikkelen. Afhankelijk van de ernst van de aandoening wordt het oog enkele uren per dag afgeplakt, gedurende enkele weken of maanden. 

 

Om dit voor jouw kind wat aangenamer te maken, hebben wij deze oogpleisters in neutrale kleuren maar ook in verschillende kleuren voor jongens of meisjes, we hebben dit ook in verschillende maten.

 

Occlusiepleisters worden door het RIZIV terugbetaald.

Onze winkels

Ontdek onze service bij ons in de winkels.

Optiek Boury X Wim Opbrouck

In samenwerking met Wim Opbrouck mogen wij jullie met veel plezier en trots onze nieuwe folder voorstellen! 

 

Een nieuwe folder brengt steeds nieuwe acties met zich mee, kom ze ontdekken in een van onze winkels en geniet van uitzonderlijke voorwaarden!

 

Tot snel

Team Boury