Kinderhoeken

Onze kinderafdelingen

Om uw kind op zijn gemak te voelen hebben wij in elke zaak een volledig uitgeruste kinderafdeling voor jouw rakker. 

Aparte collecties van kinderbrillen door grote ontwerpers! Dit is wat telt! Daarnaast zijn er ook zeer toffe merken die enkel en alleen brillen voor kinderen ontwerpen. Kiezen wordt hierdoor niet makkelijker.

 

Ouders willen het beste voor hun kinderen. Daar zijn we allemaal gelijk in. We willen dat ze gelukkig en gezond zijn. Heb je het gevoel dat je kind niet goed ziet? Ga dan eerst en vooral langs bij de oogarts. Die oogarts verstrekt de documenten die nodig zijn voor een teruggave van het RIZIV. Daarna kan je naar de opticien gaan om de gepaste bril te vinden. Wij nemen graag tijd om al je vragen te beantwoorden, terwijl jouw kind zich uitleeft in onze speelhoek.

Kinderoptiek Wevelgem

Wij bieden de beste service aan voor jouw kind in een onze volledig uitgeruste kinderafdeling. Eenmaal we een bril gekozen hebben, kunnen wij rustig verder praten terwijl jouw rakker in de speelhoek kan verder spelen. Dan geven wij uitleg over de verschillende glazen en kwaliteit om de bril van jouw kind vorm te geven.

Kinderoptiek Beveren-Leie

Wij bieden de beste service aan voor jouw kind! In onze kinderafdeling voelt hij/zij zich zeker op zijn gemak. Eenmaal de bril gekozen is en de grootste knoop is doorgehakt, kunnen we rustig verder praten terwijl jouw kind nog even in de speelhoek speelt. Dan geven wij uitleg over de verschillende glazen en kwaliteit om de bril van jouw kind vorm te geven.

Kleine kindjes met kleine brilletjes

Zelfs voor hele jonge kinderen hebben we brilletjes, vanaf 0 jaar. Flexibele brillen voor kleine kindjes omdat het neusbeentje van jonge kinderen nog niet helemaal ontwikkeld is. Die brilletjes zijn speciaal ontworpen dat ze niet van hun neusje afvallen. Fantastisch om zo'n kindje met een brilletje te zien: plots bekijken ze hun speelgoed helemaal anders.

Stockverkoop!

Honderden monturen aan fantastische knalprijzen!

 

De collectie van 2022 aan -50% en monturen aan €50. 

 

Maakt u graag een afspraak? Bel ons op of kijk hier voor een online afspraak. 

 

Nog op zoek naar een toffe zonnebril? Combineer dan onze stockverkoop met de zonneglasactie en krijg je tweede zonneglas volledig GRATIS!