Optiek Boury Wevelgem - Optiek Boury

Optiek Boury Wevelgem

In Optiek Boury te Wevelgem proberen wij de hoogste kwaliteit te bieden. Daarbij beschikken wij over exclusieve service zoals afzonderlijke kinderoptiek, low vision, professionele oogmetingen, ...

Adresgegevens

Roeselarestraat 11

8560 Wevelgem

   

Maandag

Op afspraak

Dinsdag

09u00 - 12u30

14u00 - 18u30

Woensdag

09u00 - 12u30

14u00 - 18u30

Donderdag

09u00 - 12u30

14u00 - 20u00

Vrijdag

09u00 - 12u30

14u00 - 18u30

Zaterdag

09u00 - 12u30

14u00 - 17u00

Zondag

Gesloten

Andere uren kunnen altijd op afspraak

Team

Ken je Ann, Elke en Isabelle, onze drie gepassioneerde opticiens, al? Daarbovenop kwam begin dit jaar nog een Mauris, hij helpt je graag verder in het kiezen van de juiste bril en zoveel meer. Daarnaast vind je ook Jade bij ons, ze is ondertussen goed ingewerkt in het atelier, een pietje precies met feeling voor het fijnere werk. Kom naar de winkel en leer ons kennen. We helpen je graag in jouw zoektocht naar de perfecte bril of lenzen voor jou.

Ann Boury

Ann is zaakvoerster van Optiek Boury. Na haar opleiding IORT te Brussel en vele stages, startte Ann in de zaak bij haar ouders. Daarna nam ze de zaak over. Door haar vele inspanningen en bijscholing door het ganse team is Optiek Boury nog steeds hip en trendy. Ze is onze altijd draaiende motor, bezig met het grotere plaatje en altijd in de weer om het team te motiveren en het nog beter te doen. 

Elke

Al 20 jaar werkt Elke bij Optiek Boury. De fijngevoeligheid van Frans Boury is haar destijds ook nog meegegeven. Haar eerlijkheid en gevoel voor brillen maakt haar uniek. Elke is de rechterhand van Ann. Ze heeft een enorm oog voor detail, is ruimdenkend en vooral een kloppend hart voor Optiek Boury

Isabelle

Isabelle werkt al 30 jaar in de Optiekwereld. En zij vervoegde ons team in 2015. Isabelle helpt u graag verder bij het volledige proces voor het kiezen van de juiste bril en heeft een oplossing voor elk probleem.

Mauris

Mauris is sinds januari 2020 deel van Optiek Boury. Je kan Mauris terugvinden in Wevelgem en Beveren-Leie. Hij springt bij waar nodig. Mauris helpt je graag in het zoeken naar de juiste bril.

Jade

Jade is te vinden in ons atelier. Een pietje precies, bezig met het fijnere werk en een warme persoonlijkheid. 

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Weekend van de klant!

Voor iedere klant voorzien wij op zaterdag 1 oktober een leuke attentie... Nieuwsgierig naar wat dit precies is?

 

Kom langs en ontdek het zelf! Op is op!

 

Tot snel!