Vooruitziend vakmanschap: dat vat Optiek Boury samen. Al meer dan 60 jaar voorzien wij ogen van vakkundige oplossingen op maat. Onze missie is zonneklaar: een unieke combinatie creëren van een kwalitatief hoogstaand aanbod en een doorgedreven service. Naast ons uitgebreid aanbod brillen en zonnebrillen kan je bij ons ook terecht voor contactlenzen, glazen, sportbrillen, veiligheidsbrillen en, uniek in de streek: oplossingen voor low vision. Wij nemen ook de tijd om je bij te staan met professioneel advies omtrent jouw glazen.

 

 

COLLECTIE

 

 

Gepassioneerde opticiens

Wie zijn wij? Wat zijn wij? Je bent welkom om dit te ontdekken en te beleven. Kom langs om ons te leren kennen, om te ontspannen, om te genieten, om jezelf te verwennen met unieke brillen, en innovatieve technologie. Geniet ondertussen van onze collectie die wij je aanbieden met geduld, met onbeperkte mogelijkheden, met ervaring, met toewijding met liefde.
 

Jong gezien

Geen fan van een bril?Dankzij ons uniek garantieplan bieden we jou verschillende garantieformules. Zowel voor brildragers, contactlensdragers en kinderbrillen.

> Brildragers
> Contactlensdragers
> Kidsgarantie

 

GARANTIES

Openingsuren

Contact