Oog voor kwaliteit,
kwaliteit voor jouw ogen sinds 1955

Vooruitziend vakmanschap: dat vat Optiek Boury goed samen. Al meer dan zestig jaar voorzien wij ogen van vakkundige oplossingen op maat. Onze missie was vanaf dag één zonneklaar: een unieke combinatie creëren van een kwalitatief hoogstaand aanbod en een doorgedreven service. Naast ons uitgebreid aanbod brillen, (sport)zonnebrillen en contactlenzen, kan je bij ons terecht voor low vision (hulpmiddelen voor slechtzienden) , uniek in de streek. 

 

 

COLLECTIE

 

 

Kom dat zien

Wie zijn wij? Wat zijn wij? Je bent welkom om dit te ontdekken en te beleven. Kom langs om ons te leren kennen, om te ontspannen, om te genieten, om jezelf te verwennen met unieke brillen, en innovatieve technologie. Geniet ondertussen van onze collectie die wij je aanbieden met geduld, met onbeperkte mogelijkheden, met ervaring, met toewijding met liefde.

 
 

Omdat kinderen vaak gevoelig reageren op het concept ‘bril’, hebben wij een speciaal plekje voor hen. Niet alleen in ons hart, maar ook in onze zaak: de volledige benedenverdieping is ingericht als kids zone, waar ze zich volledig op hun gemak voelen. Want niemand kijkt gretiger naar de wereld dan een kind. Wij doen er dan ook alles aan om hen daarbij een duwtje in de rug te geven.

 

KINDERBRILLEN



Jouw bril, gegarandeerd
in de beste handen

Dankzij ons uniek garantieplan bieden we jou verschillende garantieformules. Zowel voor brildragers, contactlensdragers en kinderbrillen.

> Confortissimo®
> Brildragers
> Contactlensdragers
> Kidsgarantie

 

GARANTIES