Adidas

Onze Sportbrillen van Adidas

Vooruitstrevende technologische sportbrillen gecombineerd met lensinnovatie, in samenwerking ontwikkeld door atleten, voor atleten.

Adidas is dé sportbril bij uitstek voor sportieve recreanten en voor de professionele topsporter. Adidas werd ontwikkeld door de Duitse atleet en sportief-zakelijk genie uit de jaren 20, Adi Dassler.

De Adidas fietsbril, mountainbikebril, koersbril, loopbril is een gestroomlijnde sportbril die zeer goed tegen het hoofd aansluit en een maximaal perifeer zicht biedt. Op deze manier zijn jouw ogen goed beschermd tegen hoge snelheden en wind, en kan overvloedig tranen voorkomen worden. Ook contactlensdragers hebben baat bij deze goede afscherming daar wind de lenzen zal uitdrogen.

Vele Adidas modellen kennen unieke uitbreidingsmogelijkheden zoals zweetbandjes en elastische hoofdbandjes. Het anti-slip neusstuk en de veren zijn in 3 standen regelbaar om een perfecte pasvorm te garanderen. Bij een sterke impact raakt de sportbril niet beschadigd maar klikken de veren los en zijn makkelijk en snel weer bevestigd. De krasvrije Impact Protector polycarbonaat glazen zijn bestand tegen hevige schokken. De fiets- en loopbrillen van Adidas hebben een uniek ventilatiesysteem wat aandampen van de glazen vermijdt.

Adidas fiets- en loopbrillen zijn verkrijgbaar met verschillende sets verwisselbare glazen gaande van traditioneel grijs en bruin tot gepolariseerd en contrast verhogend oranje, maar ook geel mistglas, transparante en verkleurende glazen. Adidas sportglazen zijn ontwikkeld met de exclusieve LST technologie. LST staat voor Licht Stabiliserende filter Technologie. Deze glazen blokkeren 100% UV A,B en C stralen tot 400 nanometer en stabiliseren wisselende lichtsterktes bij de overgang van fel licht naar schaduw. LST glazen bieden je gegarandeerd op elk moment, een perfect zicht met verhoogde waarneming van natuurlijke kleuren en scherpere contouren. Voor fietsers, lopers, koersers, moutainbikers, wandelaars… raden we volgende LST glazen aan: BrightActiveContrast.

Fiets- en loopbrillen van Adidas kunnen uitgerust worden met glazen op sterkte. Zelfs voor de modellen met een flinke kromming zijn er praktische en voordelige oplossingen in de vorm van een correctieclip waarin de glazen in ons huisatelier gemonteerd worden.

NIEUW! Is de mogelijkheid om de oorspronkelijke gestroomlijnde designvorm van je fiets- en loop bril te behouden doordat zelfs deze glazen op sterkte en met verschillende beschermfilters kunnen geslepen worden.

Weekend van de klant!

Voor iedere klant voorzien wij op zaterdag 1 oktober een leuke attentie... Nieuwsgierig naar wat dit precies is?

 

Kom langs en ontdek het zelf! Op is op!

 

Tot snel!